
اهداف انجمن علمی “دانش اصیل بومی و سنتی (آداب)” در حضور رئیس دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و جمعی از اعضای هیئت علمی طب و داروسازی سنتی تشریح شد
به گزارش مفدا شیراز، اهداف و برنامههای انجمن علمی دانشجویی دانش اصیل بومی و سنتی، توسط دبیر این نهاد دانشجویی تشریح شد.
احسان امیری اردکانی گفت: این انجمن که از آذر ماه ۱۳۹۵ آغاز به کار نموده توانسته است در طی مدت فعالیت خود، به بخشی از اهداف و برنامه های از پیش تعیین شده خود برسد.

دبیر انجمن علمی “آداب” ادامه داد: از ابتدا قرار بود تا این انجمن در حیطه طب سنتی و عامیانه فعالیت کند و البته تا امروز نیز توانستهایم در همین راستا گام برداریم و هر روز شاهد پیشرفتها و موفقیت های بیشتری بوده ایم.
این دانشجوی رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به این موضوع که متاسفانه مقوله طب بومی در ایران متولی مشخصی ندارد، افزود: به دلیل نبود الگوی مناسب در کشور، این انجمن برای بررسی و مطالعه بیشتر ناگزیر به بررسی نهادهای طب سنتی و عامیانه در سایر کشورها پرداخت و تلاش نمود تا با دقت در عملکرد آن مجموعهها، اقدام به بومی سازی و تطبیق الگوها نماید.
وی با تشریح ساختار این انجمن علمی و دانشجویی، اظهار داشت: انجمن علمی دانشجویی دانش اصیل بومی و سنتی، در حال حاضر دارای ۱۲ کارگروه مشخص میباشد که هر یک از این کار گروهها وظیفه مشخص داشته و در حیطه کار خود، انجام وظیفه می نماید.
امیری با اشاره به عملکرد کار گروه پژوهشی این نهاد دانشجویی، اعلام کرد: این کار گروه علاوه بر ارائه و چاپ و انتشار مقالات علمی در کنگرهها و نشریات معتبر، موفق شده تا اولین کتاب مرجع طب عامیانه را به فارسی ترجمه نماید که بزودی شاهد انتشار آن خواهیم بود.
او ادامه داد: اقدام بعدی این کارگروه، ترجمه و انشار کتاب داروهای سنتی میباشد که در آینده نزدیک، این کتاب ارزشمند نیز به علاقمندان طب و داروسازی سنتی و بومی کشور، تقدیم خواهد شد.
این دانشجوی فعال علمی، اظهار داشت: از مشکلات موجود برای این انجمن، نبود منبع مشخص بودجه و وجود تنگناهای مالی و منابع می باشد که این امر بهویژه در زمان برگزاری کارگاههای آموزشی علمی باعث مشکلاتی برای این نهاد دانشجویی میگردد.
دبیر انجمن علمی “آداب” گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات مختلف، برگزاری برنامه های مقاله خوانی، مشارکت در برگزاری کنگره و سمینارهای علمی مرتبط با طب سنتی و بومی، بازدید از شرکت ها و کارخانجات تولید داروهای سنتی و گیاهی، بازدیدهای مرتبط فرهنگی و گردشگری، بخشی از فعالیتهای این نهاد علمی و دانشجویی می باشد.
احسان امیری اردکانی، در پایان از نیازمندیهای این انجمن علمی برای ادامه و بهبود شرایط امروز خود گفت و از مسئولین حاضر تقاضای همکاری و مساعدت در زمینه های مختلف را نمود.
رئیس دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت نیز که در این جلسه حضور داشت، از فعالیتهای این انجمن علمی تقدیر و تشکر نمود.
دکتر محمدرضا شمس اردکانی، اجرای همکاریهای درون بخشی و بین بخشی را یکی از راهکارهای تامین خواست های نهادهای دانشجویی عنوان نمود.
در حال حاظر هیچ دیدگاهی برای این پست وجود ندارد.