رئیس سازمان غذا و دارو: انجمن علمی دانش بومی و سنتی الگویی برای فعالیت های دانشجویی طب ایرانی

رئیس سازمان غذا و دارو: انجمن علمی دانش بومی و سنتی الگویی برای فعالیت های دانشجویی طب ایرانی

||||

حضورانجمن دانش اصیل بومی و سنتی (آداب) درهشتمین کنگره طلای سبز- تهران – هتل المپیک

به گزارش وب دا در شیراز ؛ هشتمین دوره از کنگره طلای سبز در هتل المپیک شهر تهران برگزار شد. در این کنگره اساتید، دانشجویان و علاقه مندان داروسازی، تغدیه و طب ایرانی از اقصی نقاط ایران شرکت نمودند و در مورد جنبه های مختلف فرآورده های طبیعی و مکمل به بحث و گفت و گو درباره ی آخرین یافته های این حیطه ی علمی پرداختند.

این انجمن به منظور ارائه گزارش فعالیت ها، جذب عضو و رایزنی با اساتید صاحب نام این رشته تصمیم به شرکت در این کنگره با حضور چهارتن از اعضای اصلی در قالب غرفه گرفت.

تخمین زده می شود در این کنگره ۹۰۰ نفر از غرفه ی این انجمن علمی دانشگاه بازدید کردند.

دکترمحمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت دانشجویان عضو انجمن را به پیگیری بیش از پیش در قالب فعالیت های دانشجویی ترغیب کردند و درخواست کردند انجمن مطالبات خود را از طریق معاونت غذا دارو دانشگاه و اداره ی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو پیگیری نمایند تا در حد توان مساعدت لازم انجام گیرد.

وی با حضور در غرفه انجمن دانش اصیل بومی و سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مستقر در دانشکده داروسازی پس از دریافت گزارش آخرین فعالیت های انجمن از تیم دانشجویی این انجمن  تقدیر کرد و فعالیت های دانشجویی در حیطه ی طب ایرانی را از ضرورت های توسعه روز افزون این حوزه خواند. ایشان در این راستا انجمن دانش بومی و سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را به عنوان الگویی برای فعالیت های دانشجویی طب ایرانی در دانشگاه های علوم پزشکی دانست و ازآمادگی این سازمان برای حمایت این گروه دانشجویی و برگزاری جلسات مشترک خبر داد.

دکتر مهناز خانوی (مدیرکل اداره فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو) طی بازدید های چندگانه خود از غرفه این انجمن ، اعضای این انجمن را از دانشجویان فعال در حیطه ی طب ایرانی دانست که بایستی انگیزه خود را در آینده نیز حفظ کنند. هم چنین وی جهت هماهنگی های علمی و اجرائی دانشجویی جهت مشارکت مشاورتی اعضای انجمن علمی در فعالیت های اداره کل فرآورده های طبیعی دعوت کرد.

 دکتر جعفر میرفخرایی(رئیس انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآورده های گیاهان دارویی)نیز از غرفه انجمن بازدید کردند و پس از آشنایی با انجمن آداب، دانشجویان را به فعالیت و تحقیق در زمینه داروهای گیاهی تشویق نمودند.
 از جمله اقدامات انجام شده انجمن، گفت و گوهای سازنده با شرکت های تولیدی در حیطه داروهای گیاهی بود که در این راستا با بیش از ۵۰ شرکت مختلف از جمله گل دارو،پرژک، باریج اسانس، شفا طب، و… گفت و گو شد. این شرکت ها به منظور همکاری های فی مابین ابراز تمایل کردند و بحث های جدی تر به بعد از کنگره موکول شد. هم چنین تصمیم بر این شد که اعضای انجمن برنامه ۶ ماه آینده خود را برای شرکت های مذکور ارسال کند.

در حاشیه این کنگره جذب اعضا از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. پیرو هماهنگی های انجام شده در سال آتی شعبه انجمن علمی دانش بومی و سنتی (آداب) در دانشگاه علوم پزشکی تهران شکل خواهد گرفت.در پی گفت و گوهای انجام شده با دکتر محسن ناصری (رئیس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی ایران) و ایجاد تمایل طرفین به انجام همکاری های مشترک بنا بر اعطای ۵ گرنت به دانشجویان علاقه مند به فعالیت در این حوزه شد. ارزش هر یک از گرنت های مذکور ۵۰ میلیون ریال تعیین شده است و به منظور نهایی سازی همکاری قرار است گفت و گو ها ادامه پیدا کند. این گرنت ها به ارزش مجموعا ۲۵ میلیون تومان به دانشجویان عضو انجمن اهدا شده است و علاقه مندان می توانند به منظور بهره گیری از این گرنت ها با انجمن علمی دانش بومی و سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت و گو کنند.

همچنین دکتر ناصری رئیس انتشارات طب سنتی ایران قول اهدا تعدادی کتاب در زمینه طب سنتی به اعضا انجمن دادند. این کتاب ها به زودی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار خواهد گرفت.

یکی دیگر از مصوبات این جلسه قول برگزاری کارگاه در حیطه ی تغذیه در طب ایرانی توسط اساتید و اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی برای دانشجویان عضو انجمن بود.

دکتر آرمان زرگران(معاون امور بین الملل دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران)نیز به اعضا انجمن آداب در زمینه جذب بیشتر اعضا، تعیین دقیق تر اهداف انجمن، گسترش فعالیت های انجمن و… مشاوره دادند.

در نهایت این کنگره با تقدیر دکتر مهناز خانوی مدیر کل فرآورده های طبیعی و مکمل وزارت بهداشت  و دکتر جعفر میرفخرایی(رئیس انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآورده های گیاهان دارویی) از انجمن دانش اصیل بومی و سنتی جهت حضور پربار در این غرفه با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل کردند.

لازم به ذکر است اقدامات بیان شده در دستور کار اعضای انجمن قرار گرفته اند و برنامه های همکاری مشترک در دست تدوین توسط اعضا می باشد. امید است با مساعدت مسئولین محترم دانشکده و دانشگاه امکان رشد روز افزون انجمن دانش اصیل بومی و سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز فراهم گردد. ان شاءالله


دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد و بخش های مورد نیاز با * علامت گزاری شده اند.

در حال حاظر هیچ دیدگاهی برای این پست وجود ندارد.