
انجمن های علمی دانش بومی و سنتی (آداب)، در مسیر پویایی و پیشرفت قرار دارد
انجمن های علمی دانش بومی و سنتی (آداب)، در مسیر پویایی و پیشرفت قرار دارد


انجمن های علمی دانشجویی، در صورت حمایت و هدایت صحیح و کارشناسی شده، این توانایی را دارند تا بار پژوهشی و سطح علمی دانشگاه ها را ارتقاء داده و پژوهش محوری را در کلیه امور این مراکز آموزش عالی گسترش دهند.
انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در مسیری پویا قرار گرفته و در میان انجمن ها و محافل علمی کشور، به عنوان یک نهاد علمی پژوهش محور، معرفی و مطرح می باشند.
بنابه گزارش مفدا شیراز، دکتر محمدرضا سمائی با اعلام این موضوع، ادامه داد: انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که توسط تعدادی از دانشجویان علاقمند که دغدغه های علمی و پژوهشی دارند ایجاد شده اند، اینک در محافل علمی و تخصصی کشور بخوبی شناخته شده و مطرح می باشند.
مشاور عالی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار داشت: انجمن های علمی دانشجویی، در صورت حمایت و هدایت صحیح و کارشناسی شده، این توانایی را دارند تا بار پژوهشی و سطح علمی دانشگاه ها را ارتقاء داده و پژوهش محوری را در کلیه امور این مراکز آموزش عالی گسترش دهند.
وی از حضور دو تن از اعضاء انجمن علمی دانش بومی و طب سنتی علوم پزشکی شیراز در یکی از معتبرترین نشست های علمی تخصصی طب سنتی کشور خبر داد و گفت: اخیرا، احسان امیری اردکانی و رکسانا خلیفه، به دعوت دفتر طب ایرانی در هشتمین جلسه شورای عالی هماهنگی طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور حضور یافتند که همین دعوت رسمی و حضور این نمایندگان علمی، نشان از جایگاه این انجمن تخصصی در سطح محافل علمی کشور دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: دبیر و معاون پژوهشی انجمن علمی “آداب” با حضور در این نشست و ارائه گزارش عملکرد و نیز برنامه های آینده انجمن، موفق شدند تا از حمایت و کمک های خوبی توسط نهادها و دستگاه های ذیربط برخوردار گردند.
سمائی اعلام کرد: در این گردهمایی که با حضور “دکتر خلیلی”، معاون اجرایی دفتر طب ایرانی در وزارت متبوع، مدیران گروه طب و داروسازی سنتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اعضای هیئت علمی طب و داروسازی سنتی از سراسر کشور ورئیس دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت همراه بود از فعالیت های این انجمن علمی تقدیر و تشکر شد و مسئولین، حمایت خود را از انجمن “آداب” اعلام کردند.
او ادامه داد: در همین نشست، انجمن علمی آداب موفق به جذب ۴۰۰ میلیون ریال کمک به منظور ایجاد و تقویت اولین کتابخانه تخصصی طب عامیانه در شیراز شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت: این کمک ۴۰ میلیون تومانی از سوی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و نیز مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی، در قالب تامین کتب لازم و تخصصی برای ایجاد کتابخانه طب عامیانه ارائه گردیده است.
مشاور عالی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه اعلام کرد: علاوه بر این کمک ها، شاهد اهداء یک دوره کامل از مجله علمی طب سنتی ایران و اسلام توسط فرهنگستان علوم پزشکی کشور و نیز یک دوره از مجله وزین و تخصصی طب سنتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به انجمن علمی “آداب” بوده ایم.
سمائی با اظهار خورسندی از پیشرفت های خوب انجمن های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ابعاد کمی و کیفی، از آمادگی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه برای حمایت جدی از این نهادهای علمی و پژوهشی دانشجویان خبر داد.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال حاضر دارای ۳۲ انجمن علمی دانشجویی فعال می باشد که در آینده نزدیک، تعداد این انجمن ها افزایش خواهد یافت.
در حال حاظر هیچ دیدگاهی برای این پست وجود ندارد.